Läs mer om Hjärtligt och Stiligt i följande magasin:

 

 

 
Tidningen Hälsa nr 2, 2018  

 

 
Kungliga Nyheter, November-December 2017  

 

Aftonbladet Klick, Augusti 2017 Allers nr 49, 2017

 

 

 
Hälsa & Fitness nr 2, 2017  Hälsa nr 4, 2017

 

Amelia Höst, 2016 Fitness For Men, Augusti 2016

 

Svensk Damtidning, 2015 Trendfrisyrer, 2015

 

MåBra, nr 7 2014 Hälsa & Fitness, nr 6 2014

 

 

MåBra, nr 7 2014 Hälsa & Fitness, nr 6 2014

 

 

 

Trendfrisyrer, nr 3 2014

Hälsa & Fitness, nr 5 2014

 

Daisy Beauty. nr 2, Mars 2014 Mama, nr 3, Mars 2014

 

 

Pt Kvinna, 2014 Aftonbladet, 5:2

 

      
"....Efter att ha testat " Hjärtligt" nu följer en liten utvärdering. Måste säga att scampot och balsamet är över förväntan bra! Håret blir jättefint - inte alls så torrt som andra ekologiska schampon kan göra det. Blandar man lite hårolja med balsam kan man dessutom göra en power-inpackning för håret som ger extra effekt. Att gå över till ett mer hälsosammare schampo är inte bara något allergiska personer bör göra - alla borde inse att det är väl investerade pengar. Vi omges av så mycket onyttigeheter ändå via mat, luft och omgivning att ett första steg i avgiftningsprocessen är att satsa på ekologiska hygienartiklar som vi använder dagligen. Jag kan startkt rekomendera Hjärtligt - och med den här effekten förstår jag även varför det säljs till ekologiska frisörer."
Finest.se Dimensioner av mode, 2014
 
   

 

                 
"...Bra ekotips! Jag testade produkterna igår och schampot är otroligt krämigt, drygt och härligt att tvätta med. Särskilt skönt eftersom jag har sår i hårbotten efter en elak reaktion på blekning. Hårbotten känns mjuk och balsamet var utredande. De här produkterna passade mig bra, definitivt nya favoriter!
daisybeauty.com/tindra, 2013
"svensktillverkat schampoo & balsam från Schampoo och balsam till mitt vintertrötta och torra hår.
Utan tillsatser, parabener och andra konstigheter.
Try it! De är fantastiska!"

Thilda.metromode.se, 2013

 

          
"...Igår var det hårtvättardag och jag testade dem för första gången och jag älskar dom! Det känns så härligt att äntligen har hittat "mitt" schampo och balsam efter att ha virrat runt bland olika märken i flera år. Nu vill jag köpa body butter och duschkräm från dom också. Kanske något att önska sig i julklapp..."
minahjartanochjag.webblogg.se, 2013
"...Vi har fått testa Hjärtligt Shampo och balsam! Under ett par veckor vi nu använt detta -både jag och Mercedes. Vi har båda rätt "känsligt hår" och märker direkt om ett shampo passar eller inte. Jag som har i extensions behöver också undvika silikoner - har ni i extenstions så tänk på det! Jag gillar kombon av de supersöta flaskorna och det faktum att det är ekologiskt och biologiskt nedbrytbart, det är absolut något jag kommer att fortsätta med."
matildamilano.se, 2013

 

 

"Igår hämtade jag ut ett paket med Schampo och Balsam från Mollis Care igen. Det är några månader sedan jag testade deras produkter för första gången, och jag är SÅÅ nöjd så det var självklart att det blev en beställning nu när det börjat ta slut. Jag har haft problem med torr och kliande hårbotten till och från i flera år nu men inte hittat något schampo som fungerar, och jag vill verkligen slå ett slag för dessa produkter igen! Jag älskar dom!"
innaj.blogg.se, 2013
"... ÄNTLIGEN! Nu har jag hittat det rätta schampot och balsamet för mitt hår! Jag har provat många olika men nu har jag hittat mina favoriter. Det är hårvårdsserien 'hjärligt' från Mollis Care. Jag är SÅÅ nöjd. Min torra, känsliga hårbotten älskar det. Mitt hår har en tendens till att trassla ihop sig rätt rejält och att borsta ur håret efter dusch har varit ett mission impossible.. Men inte nu längre. Om man kan vara kär i ett schampo och balsam så är jag det nu."
alfredochjag.se, 2013